Företag

Vad finns det för outforskade verktyg inom just dig? Tänk om du redan har alla verktyg i din verktygslåda för att skapa framgång och välbefinnande? Vad kan vi skapa tillsammans?

Tänk dig att utforska vilka oanade resurser som din personal äger! Jag jobbar med samarbetet mellan fysisk rörelse och mental styrketräning. För praktiken i att använda verktygen är inte alltid så tydlig.

Vi skapar tydlighet i att faktiskt bli vältränad i att vara i ett tillstånd som skapar framgång! Att satsa i sin personals hälsa är en av de bästa investeringar du någonsin kommer göra.

FÖRETAGSHÄLSA

Vill du som företagare ge din personal en hälsosatsning så har du kommit rätt. Att jobba i grupper för att skapa en hälsosammare livsstil har visat sig vara ett fantastiskt framgångsrecept. Både för individen OCH företaget. Friskare, gladare och starkare personal skapar ett framgångsrikt företag. Olika alternativ finns nedanför. Vill ni sy ihop en egen hälsosatsning? Kontakta mig för möjligheter:

mindbymilla@gmail.com

Jag erbjuder:

Workshops / Föreläsningar / Träningspass / Grupper ( träning, vikt, mental träning )

Workshop : De magiska 3:

– I denna workshop bjuds det på Teambuilding och fitnesstester för alla.
– Ett personligt träningsschema att ta med hem.
Du kommer att få en tom träningsmall där vi under workshopens
Tillsammans gör vi en nulägesanalys med fokus träning och kropp.
– Konditionstest som alla kan utföra.
gång fyller i en träningsbas du kan använda dig av i vardagen.
– Tre olika träningspass.
– Teambuilding där gruppen blir varandras hjälpande hand.
Workshopen innehåller tre olika träningspass där vi både praktiskt och
– Rörlighets & styrketester som tydligt talar om var människan befinner sig
teoretiskt går igenom – styrketräning, – konditionsträning och – rörlighet.
rent fysiskt i sin träning.
– Teorihäfte om de magiska tre.
– Mental motivation under hela workshopen blandat med kunskap.
Träna med omtanke, kunskap och resultatinriktning. PTcamillas tankar om en sund träning för både kropp och knopp.
Camilla Jansson är utbildad lic. Personlig tränare, Kostrådgivare och coach. Den mentala träningen flätas proffsigt in i en spännande workshop som ger deltagarna möjlighet att nyfiket skapa en nutidsanalys i sin fysik.

Alla mår bra av motion och hemligheten bakom en rutin i träning ligger i att utforma den efter sina egna behov. Med unikt utgångsläge av sin egna kropp kommer planeringen att skapa de resultat vi vill ha. Planeringen blir egen.

Workshopen bjuder på riktiga aha-upplevelser, kunskap och teamkänsla.

  • TJÄNST: Workshop / Föreläsning – Mental träning

En föreläsning kombinerad workshop där personalen verkligen får gå djupt in i mental styrketräning. Här testar vi nulägesanalyser, självbild – träning och utforskar mentala verktyg som skapar lycka, självkänsla och teambuilding.

  • TJÄNST: KURS 6- Veckor i personlig utveckling för personal.
Varje tillfälle är 1.5 timmar och vi går igenom otroligt mycket. Här är kursens uppbyggnad:
Kursens innehåll:
Stärkande kurs i personlig utveckling. Bli medveten om dina unika verktyg som skapar självkänsla i både privatliv och yrkesroll. Med en medvetenhet om vad som behövs, när det behövs och hur du får tillgång till det som behövs.

Kursen utformas personligt för den gällande verksamheten och dess ledare. Efter ett första möte där Camilla samlar in information och önskemål, läggs kursen upp efter kundens behov. 6 tillfällen ( finns även möjlighet för 8 och 10 gånger ).

Personlig utveckling är grunden för starka ledare. Vi kommer öppna oanade resurser som bor inom dig. Att lära sig hur andra persontyper fungerar, hur man bäst når fram och hur du personligen gillar att interagera med andra människor är tekniker du kommer att ha nytta av resten av livet.

Positiv attityd är ett av de starkaste utvecklingsverktyg vi har. Detta kommer vi flertalet gånger att praktisera under kursens gång. I problematiska situationer är det viktigt att ha ett lösningsorienterat tänk. Allt handlar om att skapa goda förutsättningar för sin personal, verksamhet och sig själv. Skapa samhörighet och ge tydlighet en kännbar fast punkt.

Genomgångar, praktiska övningar och en personlig plan kommer att ge verktyg till ett starkt ledarskap med fokus på verksamhetens välmående.

  • TJÄNST: Viktgrupper, träningsgrupper och liknande.

Träningspass på arbetstid: Jag har hållit regelbundna träningspass för flertalet företag med framgång. Att avsätta en timma i veckan för gemensam träning har visat sig framgångsrikt i både motionssyfte och teamsyfte. Friskvård på arbetsplatsen är ett otroligt bra alternativ till de flesta företag.

Viktgrupper: Är det ett gäng i personalen som vill gå ner i vikt? Vill de göra detta tillsammans? Toppen! Regelbundna träffar med mig och uppdrag gör att de tillsammans når sina idealvikter på ett roligt sätt.

Leva hälsosammare tillsammans: Här skapar vi också en grupp som fokuserar på de flesta mål inom hälsa. Oavsett om deltagarna har olika hälsomål kommer de i denna gruppen att samarbeta och motivera varandra. Vi träffas regelbundet under en period och skapar personliga mål som vi följer upp tillsammans.

Vill ditt företag beställa något unikt? Kanske jobba för specifika träningslopp, utmaningar eller mål? Inga problem. Vi syr ihop en personlig hälsosatsning för just era önskemål.

Kontakta mig för mer info. och offert: mindbymilla@gmail.com