Mina tjänster

PT – hem till dig.

Denna tjänst passar perfekt dessa tider då vi befinner oss i pressat läge på grund av virus. Immunförsvaret byggs upp på bästa sätt genom att satsa på sin hälsa. För att lyckas med en hållbar livsstilsförändring så skapar vi nya vanor i din vardag. Dessa ska platsa in i just ditt liv. Därför kommer jag till dig, och hjälper dig att skapa möjligheterna som behövs för att du ska nå dina mål.

Jag jobbar med att skapa både fysisk träning, kostplanering och motivationsträning. Bästa av allt är att jag kommer till dig! Vi jobbar alltid utifrån din vardag och ditt liv. Som personlig tränare, kostrådgivare och mental coach så jobbar jag alltid med helhet. Med noggrann kartläggning och planering så skapar vi vägar till vilket mål du än önskar.

Mail: mindbymilla@gmail.com

Personlig träning & Hälsokonsult:

Tjänst där man får hjälp att nå sina mål och skapa en bestående livsstilsförändring. När man anlitar mig så jobbar vi alltid alltid med en helhetslösning. Dvs. Personlig träning inom det fysiska, kost och mental träning.

För att lyckas med en hållbar livsstilsförändring så skapar vi nya vanor i din vardag. Dessa ska platsa in i just ditt liv. Därför kommer jag till dig, och hjälper dig att skapa möjligheterna som behövs för att du ska nå dina mål.

Skicka en ansökan till: mindbymilla@gmail.com

PRISER:

Jag fakturerar 450:- per arbetad timma.

Föreläsningar & Workshops:

Anpassas efter företagets önskningar. Vi träffas och diskuterar behov och lösningar på vad föreläsningen ska handla om. Grunden är mental styrketräning, hälsoverktyg och motiverande beskrivningar om hur man skapar det måendet man vill ha.

Föreläsningarna kan också vara riktade till ledare och ledarskap.

Föreläsningarna kan fokusera mer mot kärnor i arbetsgruppen. Så som konflikthantering / stresshantering m.m.

Maila för offert och bokning av möte: mindbymilla@gmail.com

Mental coachning:

Att reda upp vad som kallas självbild är en fantastisk resa i livet. Vad vill jag? Hur gör jag? Vilka styrkor har jag? Med coachning lockar vi fram konkreta planer och värdefulla verktyg som gör att du med ett starkt självförtroende kan skapa den vardag du vill ha.

Pris per timma: 450 :-

Happenings / Event:

Träningsdagar, hälsokvällar eller något eget påhitt inom hälsas härliga gren. Tveka inte att kontakta mig för att skapa en underhållande och inspirerande upplevelse. Offert och idéer, maila: mindbymilla@gmail.com

Möhippa: En dansklass som får bruden att skratta, generas lite OCH få ett minne för livet. Pris: 4000:-