Mina tjänster

Personlig träning & Hälsokonsult:

Tjänst där man får hjälp att nå sina mål och skapa en bestående livsstilsförändring. När man anlitar mig så jobbar vi alltid alltid med en helhetslösning. Dvs. Personlig träning inom det fysiska, kost och mental träning.

För att lyckas med en hållbar livsstilsförändring så skapar vi nya vanor i din vardag. Dessa ska platsa in i just ditt liv. Därför kommer jag till dig, och hjälper dig att skapa möjligheterna som behövs för att du ska nå dina mål.

Skicka en ansökan till: mindbymilla@gmail.com

PRISER:

Jag fakturerar 900:- per arbetad timma.

 

Föreläsningar & Workshops:

Anpassas efter företagets önskningar. Vi träffas och diskuterar behov och lösningar på vad föreläsningen ska handla om. Grunden är mental styrketräning, hälsoverktyg och motiverande beskrivningar om hur man skapar det måendet man vill ha.

Föreläsningarna kan också vara riktade till ledare och ledarskap.

Föreläsningarna kan fokusera mer mot kärnor i arbetsgruppen. Så som konflikthantering / stresshantering m.m.

Maila för offert och bokning av möte: mindbymilla@gmail.com

 

Mental coachning:

Att reda upp vad som kallas självbild är en fantastisk resa i livet. Vad vill jag? Hur gör jag? Vilka styrkor har jag? Med coachning lockar vi fram konkreta planer och värdefulla verktyg som gör att du med ett starkt självförtroende kan skapa den vardag du vill ha.

Pris per timma: 900 :-

 

Happenings / Event:

Träningsdagar, hälsokvällar eller något eget påhitt inom hälsas härliga gren. Tveka inte att kontakta mig för att skapa en underhållande och inspirerande upplevelse. Offert och idéer, maila: mindbymilla@gmail.com

Möhippa: En dansklass som får bruden att skratta, generas lite OCH få ett minne för livet. Pris: 4000:-