Nyhetsbrev

Starten!

Visst är det härligt? Motivationen, inspirationen, det där mullrande i att följa sina drömmar eller jobba upp ett behagligt klimat i vardagen. Det kan kännas som om den där härliga känslan ramlat ner i ditt knä men faktum är att du faktiskt har skapat den alldeles själv. Hur? Jo, genom att tänka tillräckligt mycket på vad du vill ha/nå istället för det du inte vill ha.

Vad JAG Camilla vill med denna hemsida är att presentera en idé jag länge lekt med. M.I.L.L.A.mind kom till mig efter några års arbete med träning och hälsa. Namnet kom ganska nyss men jag har länge förundrats över hur lyckliga människor kan bli genom att använda sina kroppar.

Just nu studerar jag till mental tränare och förundras dagligen över hur valen vi gör skapar vardagen. För så är det, vårt sätt att leva ( välja ) varje dag skapar klimatet i vardagen. Fel? Rätt? Vem vet? Hur känns det?

Så om vi vet att våra val skapar vardagen, vad ska till för att vi ska känna kontroll över våra val?

Jo, det är just det som M.I.L.L.A.mind kommer att handla om. Låt oss utforska möjligheterna istället för svårigheterna.

/ Camilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s